Condicions lloguer

 
 

FORMA DE PAGAMENT RESERVA :

 

Al comptat, mitjançant transferéncia bancaria o targeta.

 

IMPORT TRANSFERENCIA

A) 40% del preu total, quan la reserva es realitzi per un termini inferior a 8 dies.

B) 25% del preu total , quan la reserva es realitzi entre 8 dies i un mes.

C) 15% del preu total, quan la reserva es realitzi per un periode superior a un mes.

El % que queda pendent es pagarà el dia de l'entrada.

 

RESCABALAMENT

L'anul.lació de la reserva donarà lloc a retenir les quantitats seguents:

A) 5% de l'avançament per reserva, quan l'anul.lacio es faci abans de 30 dies de l'entrada

B) 50% de l'avançament per reserva, quan l'anul.lació es faci abans de 7 dies de l'entrada

C) 100% de l'avançament per reserva, quan l'anul.lació es faci a menys de 8 dies de l'entrada

 

OCUPACIÓ

El dret d'ocupacio de l'allotjament començarà a les 18,00 del primer dia contractat i acabarà a les 12,00 de l'ultim dia contractat. ( Excepte pacte contrari )

No podran pernoctar a l'allotjament ni fer us de les instal.lacions mes persones de les que figurin al contracte.

 

EQUIPAMENT

La sala disposa de : roba de llit, roba de bany, nevera, televisió, rentadora, placa vitroceramica, forn-microones, servei de plats, coberts, gots, tasses, olles, paelles i altres atuells. Aigua calenta , calefacció. Com a diposit s'haura de deixar les dades d'una targeta VISA i la seva caducitat. No s'admeten animals de companyia a les instal.lacions. ( finca, sales )

Els cotxes NO poden pujar en els llocs on hi ha gespa, i han d'estacionar-se correctament. Es reserva el dret de cambiar la sala escollida si per alguna raó no es pogues ocupar. S'ha de deixar la sala en el mateix estat i ordre que s'ha trobat. El consum d'aigua, llum i calefacció està inclós en el preu. (Agrairem no fer-ne abus) La piscina que trobaràn a les nostres instal.lacions ès d'ùs privat i particular. Està totalment prohibit entrar al recinte tancat de la piscina i fer-ne us si no s'es client dels apartaments.

Els llogaters es comprometen a tenir cura i a controlar els menors perquè no accedeixin sols al recinte de la piscina. L'empresa no es fa responsable de posibles robatoris o desperfectes ocasionats als bens dels clients. No es permet fumar dintre de les instal-lacions.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.