Menú Dia
SOPA DE PEIX
PATATES FARCIDES DE CARN
FETGE D’ÀNEC AMB CODONYAT
PASTÍS DE PEIX AMB SALSA DE PEBROTS ESCALIVATS
AMANIDA AMB FORMATGE GRATINAT
CANELONS
ESCALIVADA AMB AMANIDA
FESOLS DE SANTA PAU AMB BUTIFARRA ESPARRACADA
----------
PEIX AL FORN AMB PATATES CONFITADES (Lluç o llobarro o Bacallà)
SUPREMA DE SALMÓ AMB MUSSELINA D’ALLS
CALAMARS A LA ROMANA O PLANXA
FESOLS DE SANTA PAU AMB CALAMARS I GAMBETA
LLATA DE VEDELLA ESTOFADA
ENTRECOT A LA PLANXA
CUIXA O MAGRET D’ÀNEC
PEUS DE PORC A LA PLANXA (sense feina)
----------
FLAM DE CAFÈ
MOUSSE DE FORMATGE AMB CRUIXENT DE CARAMEL
MOUSSE DE IOGURT AMB COULIS DE MADUIXA
CREMA DE LLIMONA
GELAT (Crocant, Vainilla , Xocolata, Iogurt)
MATO AMB MEL O SUCRE
CREMA CATALANA , TIRAMISSÚ
----------
AIGUA (500cc) I PA
PREU : 25.00 € IVA INCLÒS
Refrescos, vi i cafè no inclòs
TAULA COMPLERTA