Plats
Vols estalviar-te de cuinar
ENTRANTS
Amanida de salmó amb formatge feta i oli d'alfàbrega 7.50
Amanida amb escalivada amb olivada i ou dur 7.00
Amanida, bolets a la vinagreta i bacallà esqueixat amb oli de pinyons 8.00
Foie d'ànec amb codonyat 10.50
Pastís de peix amb salsa de pebrots escalivats i gambetes saltejades 7.15
Canelons de rostit (3 u) 6.50
Patates farcides de carn (4 u) 7.00
Croquetes de ceps (1 u) 1.25
Croquetes de pollastre (1 u) 1.25
Sopa de peix amb entrebancs 8.50
SEGONS
Calamars a la romana 9.00
LLobarro al forn (sense espines) amb patates confitades 12.75
Turbo al forn (sense espines) amb patates confitades 18.50
Rovellons amb gambes 15.50
Melos de galta de vedella amb bolets 12.00
Espatlla de xai (sense feina) amb salsa de ratafia i xutney de ceba 14.00
Confit de cuixa d'ànec amb fruits secs 10.50
Espatlles de conill amb rossinyols 11.25
POSTRES
Mousse de formatge amb compota de poma i criuxent de caramel 3.75
Tarta Tatin de poma 3.75
Crema de llimona 3.75
Mosse de iogurt de La Fageda amb coulis de maduixots 3.75