Plats

 

ENTRANTS

Amanida de salmó amb formatge feta i oli d'alfàbrega    7.50

Amanida amb escalivada amb olivada i ou dur    7.00

Amanida, bolets a la vinagreta i bacallà esqueixat amb oli de pinyons    8.00

Micuit fe fetge d'ànec amb codonyat i oli de vainilla     10.50

Pastís de peix amb salsa de pebrots escalivats i gambetes saltejades    7.15

Canelons de rostit (3 u)    6.50

Patates farcides de carn (4 u)    7.00

Croquetes de ceps (1 u)    1.25

Croquetes de pollastre (1 u)    1.25

 

SEGONS

Calamars a la romana    9.00

LLobarro al forn (sense espines) amb patates confitades    12.75

Turbo al forn (sense espines) amb patates confitades    18.50

Rovellons amb gambes    15.50

Melos de galta de vedella amb bolets    12.00

Espatlla de xai (sense feina) amb salsa de ratafia i xutney de ceba    14.00

Confit de cuixa d'ànec amb fruits secs    10.50

Espatlles de conill amb rossinyols    11.25

Mandonguilles de senglar, dophinoise de patata i melmelada de gerds    12.80

 

POSTRES

Mousse de formatge amb compota de poma i criuxent de caramel     3.75

Tarta Tatin de poma    3.75

Crema de llimona    3.75

Mosse de iogurt de La Fageda amb coulis de maduixots    3.75

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.